Не ми е тука мястото за моита тема и проблем но искам да се обърна към Mury и към всички от форума бихте ли ми дали малко акъл и съвет как да развием тъпата паразитна ролка на пистовият ремък,стига до половината и неиска се развие повече,ако напънем..има 2 варианта да скъсаме(и ми отива мерака за алфа по дяволите..) или да излезе.Моля кажете си мненията и Благодаря Ви предварително.Извинявам се че не е тука мястото за темато но съм нов и незнам какво да правя из саита
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за отвиване на ролка ангр. ремък
Collapse
X
-
Ако отвиваш в правилната посока,първо я развърти напре-назад и така леко полеко увеличавай развъртането.Явно е клеясала резбата.Насили я само ако нищо друго не става,но не ти го препоръчвам.По-добре си намери някой да го направи.УспехНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Аз имах подобен проблем при разглобяването на скоростите.Болта стигна до средата и вместо да се развива почна да затяга... пробвах да навия,после да развия малко повече, и така към 15-20 пъти, но резултат никакъв,накрая ми омръзна насилих я и болта се разви с 2 скъсани резби,в крайна сметка като сглобявах си затегна здраво (преди това прокарах с метчик), защото резбите бяха прецакани към средата.Незнам как може да се избегне това, може би ако се нагрее болта.. ? Нека по-компетентните по въпроса да кажат,но мисля че вече е късно и каквото и да правиш резбата вече е повлякла!
Успех!_____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
-
Казах ти развиваш-завиваш,развиваш завиваш и требе да излезе.Резбата е възможно да е повлякла,ма не ми се верва,защото е в чугун все пак,а не в алуминии.После прекарваш резбата внимателно,и слагаш нов болтLast edited by Mury; d.m.y г., 10:43.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment